Nieuwe producten!

Volgende >>


Koffie - Espresso zetapparaat - Percolator en Melkopschuimer


Seven & Me

Artikelcode: SE 315923Koffie - Espresso zetapparaat - Percolator en Melkopschuimer
Met dit Koffie - Espresso zetapparaat zet je koffie met de mokapot (60ml) en schuimt het tegelijkertijd melk op met de melkopschuimer (350ml) dit alles met slechts één klik. Selecteer eenvoudig een gewenste modus op het touchscreen en geniet binnen enkele minuten van een drankje in caféstijl.

Maak uw eigen speciale koffie. Met een slim controlesysteem worden de zettijd, druk en verwarming automatisch geregeld. Met een druk op de knop maakt u een brede selectie van klassieke koffiedranken zoals latte, cappuccino, macchiato en espresso, of word creatief en probeer uw nieuwe barista-vaardigheden!

Dankzij het automatische melkopschuim ontwerp kunt u uw melk moeiteloos opschuimen en zonder stress genieten van een verscheidenheid aan dranken op basis van melk. De barista-standaard van 60 graden nauwkeurige temperatuurregeling zorgt ervoor dat de natuurlijke zoetheid van melk naar voren komt terwijl deze tot in de perfectie wordt opgeschuimd.

De Mokapot en melkopschuimer zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Vergeet die vervelende oxidatie! Met de teflon gecoate moka-pot en een roestvrijstalen melkopschuimer, die beiden SGS-goedgekeurd zijn en gemaakt zijn volgens de FDA-norm.

Koffie en meer, ontdek de wereld van koffie en daarbuiten met het SEVEN&ME koffiezetapparaat. Probeer verschillende recepten op basis van melk uit en voeg andere ingrediënten toe, zoals gearomatiseerd poeder om een ​​matcha latte, warme chocolademelk, vanille chai en meer te maken!

Het SEVEN&ME koffiezetapparaat werkt op elektra (220V) en heeft een snoerlengte van 80cm.
€ 149.95
Voorraad: Ruim op voorraad
                                                                · Bestelinformatie      · Betalen      · Contact      · Algemene voorwaarden    · Privacyverklaring  · Over ons      · Retouren en ruiling

                                                                                                TrendyKeukenStijl.nl © 2011 - 2023